Sommarsol har en bred verksamhet vilket innebär omväxlande arbetsuppgifter. Rehabteamet arbetar för att stärka det friska hos individen för gäster som kommer till Sommarsol på 3-veckors rehabvistelse. Vi erbjuder även hälsosamtal, föreläsningar för våra gästgrupper och uppföljning och utvärdering. Sommarsol driver också en avdelning på uppdrag av Helsingborgs lasarett.

Sommarsol rehab & rekreation i Vejbystrand har ett 50-tal anställda och ett multidisciplinärt rehabteam bestående av fysioterapeuter, arbetsterapeuter, logoped, läkare, dietist, kurator, sjuksköterskor, undersköterskor och servicepersonal. Sommarsol har avtal med flera landsting som remitterar personer med diagnoserna stroke, Parkinson, post polio, MS, reumatisk sjukdom, trafikskador, övervikt m.m.

Sommarsol är en stiftelse och styrs utifrån sina stadgar. Stiftelsen leds av en styrelse, vars beslut verkställs av ledningen. Det innebär korta beslutsvägar och stora möjligheter för individerna att ta eget ansvar och att påverka sitt arbete. Målet är ett klimat där varje individ syns och där all kompetens tas tillvara.

Just nu behöver vi undersköterskor och timvikarier samt vikarier för tjänstledighet.

Vi ser gärna att du har akutsjukvårdsutbildning eller vana från hälso- och sjukvård eller korttidsvård.

Välkommen med din ansökan!