Förmånligt pris för medhjälpare/assistent

Du kan ta med dig din medhjälpare/assistent till ett mycket förmånligt pris, 790 kr/dygn inkl. helpension. Priset gäller när du delar rum med din medhjälpare/assistent.

Bokning

För information vänligen kontakta vår bokning 0431-443250.

Unna dig en spa-behandling

Spa-avdelningen erbjuder ansiktsmassage och andra sköna behandlingar från 330 kr, och dessa beställs i förväg på telefon 0431–44 32 00.

Redan 1929 började Sommarsol med rekreationsvistelser

Den sociala miljön var då som nu oerhört viktig.  En rekreationsvistelse på Sommarsol innebär också närhet till både hav och skog. Tillgängligheten på Sommarsol gör att det är enkelt att ta sig fram, även för dig med funktionsnedsättning. Vi vill möta alla våra gäster med värme, omtanke och god service.

Restaurang Skeppet

I vår trevliga restaurang serverar vi allt från vällagad husmanskost till à la carte. Vi har fullständiga rättigheter. Under sommaren bjuder vi på flera olika buffeér. Se Skeppets meny

Aktiviteter

Vi erbjuder en rad olika fritidsaktiviteter året om.  Vill du åka runt på egen hand kan vår fritidsledare tipsa dig om trevliga utflyktsmål och arrangemang i närområdet. Måndag till söndag är du välkommen att delta i morgongympa och vattengympa. Vill du träna på egen hand har du tillgång till både vårt nyrenoverade gym och våra bassänger. Avdelningen är öppen dagligen 8-20.

Spa

Vår fina Spa-avdelning är helt tillgänglig även för dig med en funktionsnedsättning. Vi erbjuder Spa-behandlingar och Spa-paket med övernattning.  Du har tillgång till badavdelningen och relaxen Musslan med Spa-pool på dagtid. Kontakta vår reception för mer information.

Hittade kärleken på Sommarsol

Hej! Jag heter Mikael och kommer från Östergötland. Jag har varit gäst på Sommarsol under många år, både höst, vinter och sommar. När jag kommer ner till Skåne och havet blir jag lugn. Jag får lämna vardagen hemma och kan under en liten tid bara få vara. Det är en viktig funktion Sommarsol har, och där får jag tid att reflektera över mitt liv och även se hur väldigt bra jag har det.

Sedan får man inte glömma maten och de sköna rummen, och man väljer själv hur mycket man vill delta i olika aktiviteter. Jag uppskattar också elmopeden som man kan hyra, den ger mig friheten att utforska omgivningen som är så vacker! Min hobby är att fotografera och havet och vidderna är härligt, med vågor som kastas upp på land i ett vitt skum. Bonus för mej var för två år sedan när jag träffade kärleken – det kändes fint!