Boka ditt spabesök

Välkommen att boka ditt spabesök via tel. 0431-44 31 00 eller e-post spa@sommarsol.se.

Om du avbokar din behandling senare än 24 timmar före behandlingstillfället måste vi tyvärr debitera dig full avgift.

Är du gravid, har svår allergi eller har någon sjukdom som t ex. hjärtsjukdom eller högt blodtryck är det bra om du rådfrågar en läkare i förväg.

Erbjudanden från spa

Hawaiimassage
Behandlingen är en exotisk massage med långa, vågliknande massagegrepp som ger en energigivande och avslappnande effekt. 595 kr för 50 minuter.

Lymfflödesmassage
Lymfflödesmassage är en väldigt mjuk massageteknik med syfte att balansera vätskenivån i kroppen och transportera bort överflödig vätska och slaggprodukter. Den är lika effektiv vid akutbehandling av en idrottsskada som för en person med kronisk värk med eller utan svullnad. Dessutom har den för de flesta människor en stor avslappnande effekt. 595 kr för 50 minuter.

På Sommarsols spa-avdelning finner du en  känsla av lugn och välbefinnande. Vi är stolta över att kunna erbjuda dig som gäst en avkopplande upplevelse i en miljö med full tillgänglighet.

Prislista SPA 2017

Temperaturen i poolerna och bassängerna är

  • SPA-pool 38 grader
  • Bassäng inne 30 grader
  • Arjopool 34 grader
  • Utomhusbassänger 28 grader

Unna dig en spa-behandling

I behandlingspriset ingår hyra av handduk och badrock och tillgång till vår badavdelning och relaxen Musslan med bubbelpool. Du blir väl omhändertagen av våra spa-terapeuter.
Här hittar du alla spa-behandlingar.

I Sommarsols butik har du möjlighet att köpa någon av de härliga produkter från Excuviance som vi använder i ansiktsbehandlingarna. Vi säljer även produkter från Doktor Kneipp, samt ljuvliga naturprodukter från Organique t ex duschgel, bodylotion, schampo och hårinpackningar.

Spa-meny

Unna dig något läckert att äta i samband med din SPA-behandling. Boka i förväg och låt dig bli serverad i relaxrummet Musslan. Här ser du SPA-menyn

 

För bokning och info vänligen ring 0431-44 31 00.